Інформаційно-аналітична зустріч „Революція чи продовження? Півроку президентури Зеленського”

Інформаційно-аналітична зустріч „Революція чи продовження? Півроку президентури Зеленського”

Польсько-українська господарча палата взяла участь в інформаційно-аналітичній зустрічі під назвою „Революція чи продовження? Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ПУГП.

Польсько-українська господарча палата взяла участь в інформаційно-аналітичній зустрічі під назвою „Революція чи продовження? Півроку президентури Зеленського”, організованій Центром східних досліджень.

Зустріч була присвячена обговоренню ситуації в Україні після президентських виборів, перспектив подальшого соціально-політичного розвитку, а також відмінностей у проведенні внутрішньої і зовнішньої політики нової команди з партії “Слуга народу”. Обговорені також питання щодо зустрічі у форматі “Нормандської четвірки” (лідери Франції, Німеччини, Росії та України), яка відбулась напередодні.

З української сторони спеціальними гостями були Христина Бердинських, журналістка політичного тижневика “НВ” (Київ) та Юрій Романенко, головний редактор порталу Hvylya.net, Український Інститут Майбутнього. ПУГП традиційно бере активну участь у всіх економічних, соціальних і політичних дискусіях, що стосуються України, організованих різними центрами, які формують імідж України в Польщі.