Чудово та інформативно привітали руZню з побєдобєсієм невідомі хакери

Чудово та інформативно привітали руZню з побєдобєсієм невідомі хакери

Чудово та інформативно привітали руZню з побєдобєсієм невідомі хакери.
Хакнули постачальника розкладу телепрограм для найбільших кабельних мереж запорєбріка та вписали в усі можливі пункти наступний текст:
«На ваших руках кровь тысяч убитых украинцев и сотень их убитых детей. ТВ и власти врут. Нет войне.»
Ці очевидні меседжи руZня спостерігала на екранах своїх телевізорів кілька годин. На більш, ніж 900 національних та місцевих каналах. А ще ханутий розклад транслювався на телеприставку Winx та у “йандексі». Це ще в рази збільшує охват донесення правдивої інформації.
Дуже крута робота, дякую невідомим патріотам України. Це ж завчасно все акуратно хакнули, не засвітилися, чемно почекали до дня побєдобєсійя і красиво показали мільйонам рашн-замбакам.
Блискуче, браво. Кібер-Нептун для теле-пропаганди.
Ну і заодно рашистський відеохостінг rutube чомусь приліг перепочити. Ані парадів тобі подивитися, ані «можемпавтаріть», ані пропаганди. Кажуть, нібито через потужну кібератаку, яка триває з 7 ранку. Намагаються оживити, але поки що ніц не виходить. Бо ж якісно зроблено, відповідально.
Помітив, що у поточній кібервійні не прийнято називати імен українських та про-українських героїв, але сподіваюся, колись ми про їх дізнаємося та як слід подякуємо.
Слава Україні. Смерть ворогам.
Костянтин Корсун

Голова Ради Громадської організації Українська група інформаційної безпеки, директор компанії з кібербезпеки Berezha Security.