МЕМОРАНДУМ

МЕМОРАНДУМ

Важлива подія.
Сьогодні, 2.11.2022, відбулось підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Польсько-українською господарчою палатою в Україні, Благодійним фондом Польсько-українського партнерства та Міжнародною асоціацією позашкільної освіти.
Предметом Меморандуму є налагодження ефективного співробітництва у сфері позашкільної освіти України і Республіки Польща, підтримки діяльності закладів позашкільної освіти.
Меморандум підписали Олег Дубіш, голова Польсько-української господарчої палати в Україні, Благодійного фонду Польсько-українського партнерства і Олена Биковська, Президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти.
Планується співпраця в реалізації прав і свобод особистості, інтересів суспільства і держави у сфері позашкільної освіти в Україні і Республіки Польща, створення сприятливих умов для залучення дітей і молоді України і Республіки Польща до участі у громадському житті, формування активної громадянської позиції, спільна реалізація проектів у сфері підтримки учнів закладів позашкільної освіти та ін.
Олена Биковська

Президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти (IAASE), голова Громадської ради при Державній службі якості освіти України, завідувач кафедри позашкільної освіти НПУ імені М.П.Драгоманова, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України