Ворог засобами інформаційної війни намагається вплинути на відношення поляків до українців

Ворог засобами інформаційної війни намагається вплинути на відношення поляків до українців

Ворог засобами інформаційної війни намагається вплинути на відношення поляків до українців.
«Останніми днями активізувалася інформаційна кампанія, мета якої – створити небажання поляків допомагати Україні. Пропагандистське повідомлення зосереджено на просуванні тези про те, що українці є загрозою польському суспільству», – написав у Twitter державний секретар канцелярії прем’єр-міністра та уповноважений уряду з питань безпеки інформаційного простору Республіки Польща Станіслав Жарин.
«У рамках описаної діяльності встановлюються спроби поширення неправди щодо українців та їх перебування в Польщі, маніпулювання обставинами різних подій або поширення інсинуацій.
Метою описаної діяльності є сформувати у поляків небажання підтримувати Україну», – зазначив Жарин і додав, що «пріоритетною метою Росії в нинішній ситуації є припинення допомоги, що спрямовується Україні із Заходу».
Для цього Кремль використовує політичну, військову та пропагандистську діяльність. Він сподівається, що вдасться ізолювати Україну», – підкреслив він.
Більше за посиланням:
Олег Дубіш

Голова Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», Голова Ради Польсько-Української Господарчої Палати