17-річна Патриція Завадська, яку шукала вся Польща, знайшлася, але… знову зникла

17-річна Патриція Завадська, яку шукала вся Польща, знайшлася, але… знову зникла

Дівчина за дивних обставин опинилася в Німеччині, саме там її і знайшли. Проте перед самим приїздом матері вона знову зникла. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Про те, що дівчину знайшли, матір дізналася 7 травня. Патрицію тимчасово взяв до себе під опіку німецький навчально-виховний центр. Звідти й надійшла інформація, що дівчина-підліток жива. Саме там вона й мала дочекатися на свою матір, а після цього разом з нею повернутися додому, в містечко під Варшавою. Жінка вже вирушила до Німеччини, коли дізналась, що її дочка втекла з опікунчого центру, тож місце її перебування надалі невідоме.

Патриція Завадська 23 квітня вирушила до Варшави, виїхавши з педедмістя, де й мешкала. У Варшаві на неї мав чекати її хлопець — набагато старший за неї. Проте з цього дня про дівчину ніхто нічого не чув. А вже наступного дня вона зателефонувала до своєї матері, а під час розмови, приглушуючи плач і сльози, повідомила, що перебуває у Берліні.

Нагадуємо нашим читачам, що 23.04.2019, в Шелькуві під Варшавою, вона сіла на автобус до Варшави. Дівчина сказала, що збирається на зустріч з хлопцем у Варшаві. Як виявилося, вона поїхала з ним до Берліна. Проте батькам вона не розповідала про те, що збирається кудись виїжджати. Однак, 25/04/2019 Патриція подзвонила своїй матері від випадково знайомої людини на вокзалі Берліна в Ostbahnhof. Проте зв’язок раптово перервався і 17-річна дівчина поклала трубку. Її мама знову подзвонила за цим номером і від німкені дізналася, що Патриція була на вокзалі разом зі своїм хлопцем і сильно плакала. Також, ймовірно, в неї зламався телефон.

Після двотижневих пошуків 17-річна Патриція була знайдена німецькою поліцією. Через неповноліття її взяли під опіку до молодіжного центру в м. Берсенбрюк, Нижня Саксонія. Звідти дівчину мала забрати матір. Проте цього не сталось, бо Патриція втекла.

Патриція була одягнена в чорні легінси, чорні туфлі і білу блузку, чорну куртку і мала з собою рожеву сумку. На жаль, з тих пір вона так не зв’язалася зі своєю родиною. Її зріст — 152 см, вага — 50-52 кг, світле волосся та зелені очі.
Якщо у кого-небудь є відповідна інформація, будь ласка, зверніться до районного відділу поліції Варшава-Воля, зателефонуйте до матері Патриції — пані Зузанни +48 518 567 850. Також можна телефонувати за європейським номером 112.

https://www.facebook.com/zaginieniprzedlaty/posts/976935975846846