200 злотих в подарунок за відкриття рахунку? Як отримати бонус в польському банку-огляд пропозицій
На відкритті рахунку в польському банку можна підзаробити fotolia.com

200 злотих в подарунок за відкриття рахунку? Як отримати бонус в польському банку-огляд пропозицій

Багато українців, які приїжджають до Польщі, відкривають рахунок у польському банку. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Багато українців, які приїжджають до Польщі, відкривають рахунок у польському банку. Це швидко і дуже зручно: на цей рахунок можна отримувати зарплату, з нього ж оплачувати послуги і робити покупки в інтернеті або розплачуватися карткою в магазинах. Але мало-хто знає, що на відкритті рахунку в польському банку можна ще й заробити. І не тільки на відкритті. Розповідаємо, як це зробити, на прикладі трьох банків: Millennium, Getin bank і Santander.

200 злотих за відкриття рахунку

Millennium bank пропонує  взяти участь в акції й отримати винагороду в розмірі 200 злотих. Учасникові необхідно подати заяву про відкриття рахунку Konto 360 ° з дебетовою карткою до 27 травня 2019 року, ознайомитися і погодитися з правилами акції. До 31 травня 2019 року треба підписати договір про обслуговування рахунку й активувати мобільний додаток. За умовами акції, протягом трьох місяців: червні, липні і серпні 2019 року на відкритий вами рахунок повинно надходити мінімум 1 тисяча злотих і відбуватися хоча б одна транзакція (оплата) щомісяця. 200 злотих бонусів банк обіцяє зарахувати на рахунок учаснику до 20 вересня 2019 року. Подробиці за посиланням.

500 злотих за нових клієнтів

Getin bank обіцяє виплатити по 100 злотих за кожного нового клієнта, який відкрив рахунок в банку з використанням коду. Код підтверджує, від кого саме була отримана рекомендація. Для цього потрібно самому бути клієнтом даного банку і рекомендувати рахунок під назвою Proste Zasady своїм знайомим або членам родини. Максимально по цій акції можна заробити 500 злотих. Також приємний бонус очікує нових клієнтів, які дослухалися рекомендації і відкрили рахунок Proste Zasady з використанням коду. Вони отримують від банку за участь в акції по 50 злотих. Подробиці за посиланням.

Подібна програма заохочення діє в банку Santander і називається “Polecam mój Bank”. За кожного нового клієнта тут обіцяють заплатити 80 злотих, при цьому кількість новачків нічим не обмежується: може бути один, а може і десять. До речі, за кожні десять нових клієнтів банк готовий заплатити додаткову премію – 100 злотих.

Не забув Santander і про своїх нових клієнтів, які погодилися взяти участь в цій акції. За це їм гарантовано переведуть 80 злотих на рахунок. Подробиці за посиланням.