3-го серпня стартує перший місячний розіграш лотереї Національної програми вакцинації
zdjęcie ilustracyjne pixabay.com/CCO

3-го серпня стартує перший місячний розіграш лотереї Національної програми вакцинації

Два автомобілі та два призи у розмірі 100 тис. злотих можна виграти в лотереї Національної програми вакцинації. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Перший місячний розіграш у рамках Національної програми вакцинації відбудеться сьогодні, 3-го серпня, у ньому візьмуть участь повністю вакциновані люди, які зареєструвалися на лотерею з 1-го по 31 липня.

Нагороди – це два автомобілі Toyota Corolla та дві грошові винагороди по 100 тис. злотих кожна. Щомісячні розіграші відбудуться 8 вересня та 6 жовтня.
Сьогодні, 3 серпня, також відбудеться четвертий тижневий розіграш. Серед призів є п’ять грошових нагород по 50 тис. злотих кожна і 60 електричних скутерів Segway.

Згідно з розпорядженням Міністра фінансів, усі призи в лотереї Національної програми вакцинації звільняються від податку на прибуток.
Зареєструватись у лотереї Національної програми вакцинації можна, зокрема, за адресою www.pacjent.gov.pl, або за посередництвом гарячої лінії Національної програми вакцинації 989. Деталі лотереї можна знайти на веб -сайті лотереї Національної програми вакцинації.
Наразі у лотереї програми вакцинації зареєструвалося понад 3 мільйони 200 тисяч щеплених людей.

IAR/Л.І.