3 роки загрожує українцю, який на прохання польських поліцейських не зійшов з дороги на тротуар

3 роки загрожує українцю, який на прохання польських поліцейських не зійшов з дороги на тротуар

В Перемишлі поліція затримала 22-річного юнака, який становив загрозу для руху, оскільки йшов просто по центру дороги. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Після того, як правоохоронці зробили йому зауваження і попросили відійти на тротуар, чоловік почав поводитись агресивно і відповів, що не збирається нікуди відходити і йтиме так, як йому подобається.

У суботу вранці черговий працівник управління муніципальної поліції в Перемишлі отримав повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місцевості Дрогоїв. Дорожній патруль помітив пішохода, що йшов посеред дороги в напрямку Радимно по національній дорозі №77.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що правопорушник — 22-річний громадянин України. Чоловік весь час поводився агресивно, не дотримувався вказівок офіцерів, смикався та штовхав поліцейських, — інформує Марта Фац з управління поліції у Перемишлі.

В юнака взяли кров для перевірки, проте виявилося, що він був тверезим та не перебував під дією наркотичних речовин, проте поводився досить неадекватно. За невиконання вказівок офіцерів, агресію та шарпанину йому загрожує до 3-х років позбавлення волі.