56-річна жінка обкрадала пацієнтів вроцлавського шпиталю

56-річна жінка обкрадала пацієнтів вроцлавського шпиталю

Злодійку вдалося спіймати “на гарячому” саме в той момент, коли вона поцупила гаманець в матері важко хворого хлопця. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Співробітники поліції затримали 56-річну жінку, яка впродовж кількох місяців обкрадала пацієнтів вроцлавського шпиталю, що знаходиться на вул. Фєльдорфа. Її “зловили” у п’ятницю з гаманцем матері, син якої перебував у лікарні. Виявилося, що жінка вже раніше перебувала у в’язниці за крадіжки. Цього разу вона привласнювала собі прикраси, гаманці та мобільні телефони. Окрім цього, злодійка не гребувала навіть документами, які були вкрай важливими та необхідними для пацієнтів медичного закладу, — наприклад, пенсійні посвідчення.

Протягом декількох місяців співробітники поліції з Лесниці отримували повідомлення про крадіжки в лікарні. Жінка користалася тим моментом, коли пацієнта не було в палаті, і брала все те, що потрапляло їй під руку. Одного разу це були дорогоцінні сережки чи перстені, іншого — гаманці та мобільні телефони. Іноді вона навіть викрадала пакети з їжею та одягом.

Щоб з’ясувати, хто ж саме здійснював крадіжки, правоохоронці почали ретельно стежити за камерами моніторингу. Саме таким чином вони й вийшли на слід злочинниці, адже зауважили жінку, яка постійно заглядала в лікарняні палати. А оскільки жінка вже раніше була судимою — впізнати її було не так складно.

Коли жінку затримали — при собі вона мала присвоєний гаманець, в якому було 80 злотих та викрадені документи. За скоєне злодійці загрожує не 5 років позбавлення волі, а 7,5 — адже вона була раніше судимою за такий же злочин.