84 мільйони євро на модернізацію залізничної колії у Польщі
http://external.polskieradio.pl/files/11021dea-efcc-4379-b395-eb53eacbaf5c.file

84 мільйони євро на модернізацію залізничної колії у Польщі

Роботи, які профінансує Європейський фонд регіонального розвитку, будуть вестися на 100-кілометровому відрізку у Свєнтокшиському воєводстві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Понад 84 мільйони євро – стільки буде призначено з євросоюзного бюджету на розбудову залізничної лінії у Південно-Східній Польщі. Йдеться про модернізацію залізничної лінії номер 25, яка з’єднує міста Луздь та Дембіца. Роботи, які профінансує Європейський фонд регіонального розвитку, будуть вестися на 100-кілометровому відрізку між містами Скаржисько-Камєнна та Сандомир у Свєнтокшиському воєводстві.

Єврокомісія повідомляє, що цей проект відкриє можливість швидшого транспортування вантажів, а це – нові економічні можливості. Пасажири теж матимуть користь від скорочення цієї траси. Мешканці цього регіону зможуть скористатися більш сучасними і швидшими можливостями залізничного транспорту. Проект, який отримав євросоюзне фінансування, є частиною коридору трансєвропейської транспортної мережі, його реалізація повинна завершитися до 2020 року.

IAR/Я.С.