«Аладдін» з дубляжем українською мовою на екранах кінотеатрів «Helios»!

«Аладдін» з дубляжем українською мовою на екранах кінотеатрів «Helios»!

Якщо фільм знімає Гай Річі, глядачам не доведеться нудьгувати. Уже в неділю в цьому зможуть переконатися україномовні глядачі в Польщі, які відвідають кінотеатри мережі «Helios». Сеанси «Аладдіна» з дубляжем українською мовою відбудуться у 19 кінотеатрах мережі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У репертуарі 19 кінотеатрів мережі «Helios», де є найбільша зацікавленість фільмами в україномовній версії, знову з’являться кіносеанси світового хіту з дубляжем українською мовою! Романтично-пригодницький мюзикл «Аладдін», створений на підставі мультфільму кінокомпанії Дісней з 1992 року, уже в неділю буде показаний на екранах обраних кінотеатрів.

Режисер Гай Річі додав до класичного сюжету жвавий розвиток подій та притаманну для нього провокаційну дотепність – роль Джина заграв Вілл Сміт. Нестримний актор заграв у «Аладдіні» харизматичну особу, яка можу суттєво вплинути на долю всіх героїв фільму.

«Аладдін» – це історія вбогого закоханого в принцесі Жасмін Аладдіна, який потрапив до в’язниці через підступного радника султана, Джафара. Він зможе втекти, якщо знайде в Печері чудес чарівну лампу з джином, який сповнює бажання. Чи Аладдін здолає приручити джина та здобути серце красуні-принцеси? Про це україномовні глядачі дізнаються вже в неділю!

Мережа «Helios» запрошує україномовних глядачів на цей винятковий сеанс. Квитки можна придбати у 19 кінотеатрах мережі та на веб-сторінці: www.helios.pl/seanse_ua.