Анджей Дуда: Під польським прапором є місце для всіх
http://external.polskieradio.pl/files/4228d555-89a0-4d8f-8720-ff1871bcadbe.file

Анджей Дуда: Під польським прапором є місце для всіх

Президент підкреслив, що хоче, аби марш відбувся в атмосфері радості та пошани для героїв і держави. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Виступаючи під час Біло-червоного маршу у Варшаві, президент Анджей Дуда заявив, що під польським прапором є місце для всіх:

«Дякую, що ви прийшли сюди заради Польщі. Дякую, що ви привезли біло-червоні прапори, що ми тут, і стоїмо саме під ними – під тими кольорами, за які проливали кров наші отці, діди і прадіди, покоління поляків, аби ми могли вільно їх нести, аби могли під ними зібратися. Під ними є місце для кожного. Це наш прапор – наш, державний, національний, біло-червоний. Ніколи не білий і вже ніколи не червоний».

Президент підкреслив, що хоче, аби марш відбувся в атмосфері радості та пошани для героїв і держави:

«Йдемо разом. Хай це буде спільний марш, хай це буде марш для кожного. Марш, на якому кожен хоче бути і на якому кожен почувається добре. Йдучи заради Польщі, я бажаю вам вдалого святкування. Хай живе Польща. Хай живе вільна, суверенна, незалежна Річ Посполита. Пошана і слава героям».

У Варшаві відбуваються головні урочистості з нагоди 100-річчя відновлення незалежності. Державне святкування триватиме весь день, а участь у ньому беруть представники найвищої державної влади на чолі із президентом Анджеєм Дудою.

IAR/А.М.