Анджей Дуда заразився коронавірусом
Анджей Дуда на Національному стадіоні у Варшаві, 23 жовтня 2020 року PAP/Andrzej Lange

Анджей Дуда заразився коронавірусом

Віце-міністр здоров’я Вальдемар Краска розповів, що президент добре себе почуває. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Президент Анджей Дуда заразився коронавірусом, – повідомляє Канцелярія президента. Віце-міністр здоров’я Вальдемар Краска розповів, що президент добре себе почуває:

«Справді, сьогодні з’явилося повідомлення речника Канцелярії президента Республіки Польща про те, що президент зробив тест на COVID-19 і результат позитивний. На даний момент він перебуває в ізоляції. Наскільки мені відомо, стан його здоров’я – добрий. Ми бажаємо пану президенту міцного здоров’я. І пам’ятаймо про три основні речі: маска, дистанція, дезінфекція».

Як ми повідомляли, в суботу, 24 жовтня, Міністерство здоров’я поінформувало про 13628 нових заражень коронавірусом та чергові 179 смертей інфікованих пацієнтів (150 з них мали супутні захворювання). Це найвищий добовий показник смертності від початку епідемії у Польщі. Впродовж цієї доби 4252 пацієнти визнані такими, що одужали від COVID-19.

IAR/А.М.