Аварія на залізниці! Зміни в русі потягів, що курсують на лінії D1 за маршрутом Вроцлав — Легніца

Аварія на залізниці! Зміни в русі потягів, що курсують на лінії D1 за маршрутом Вроцлав — Легніца

Напередодні ввечері, 17 вересня, близько 19.00, на станції Malczyce зійшли з рейок локомотив і сім вагонів вантажного потяга POZ BRUK Явор — Конин.  Ніхто не постраждав, загрози довкіллю теж немає. Про це повідомляє Upmp.news  посиланням на In Poland.

Напередодні ввечері, 17 вересня, близько 19.00, на станції Malczyce зійшли з рейок локомотив і сім вагонів вантажного потяга POZ BRUK Явор — Конин.  Ніхто не постраждав, загрози довкіллю теж немає. Пошкоджена повітряна контактна лінія, — повідомляє PKP Polskie Linie Kolejowe S.A.

Рух потягів на маршруті Вроцлав — Легніца призупинено. Для перевезення пасажирів курсує автобусний транспорт на ділянці Miękinia – Legnica. Для пасажирів потягів міжміського сполучення PKP з Білостока до Венглінця курсуватиме автобус на ділянці Вроцлав Головний — Венглінець.

Створена спеціальна команда, яка координує організацію транспорту на маршруті Вроцлав — Легніца. Інформацію про заміну потягів надають кондуктори, а також оголошують на станціях та усіх зупинках.  Обставини та причини інциденту визначатиме спеціальна комісія.

На місце аварії прибули два потяги для ремонту повітряної лінії зв’язку. Для забезпечення руху потягів на одній колії необхідно відремонтувати опорну конструкцію та повітряну контактну лінію. Наразі оцінюється обсяг робіт та час, необхідний для їх виконання.

Фото ілюстративне, pixabay.com