Бібліотека в Єленій Гурі отримає 7 тисяч нових книг

Бібліотека в Єленій Гурі отримає 7 тисяч нових книг

Нижньосілезькі книгомани вже задоволено потирають руки. І це й не дивно, адже невдовзі одна з книгарень у Єленій Гурі отримає поповнення — близько 7 тисяч нових книг. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Саме в цьому році до Карконоської бібліотеки в Єленій Гурі вирушить багато книг.
Як повідомили бібліотекарі, можна очікувати позицій практично з усіх сфер. Буде акцент на фантастиці та науковій літературі. Місцеві жителі дуже задоволені з такого подарунку.

До слова, вищезгадана бібліотека — це не тільки чудове місце для того, аби взяти почитати паперову книгу. Тут також є спеціальне відділення цифрової бібліотеки.

а попередніми підрахунками, вартість закупівлі нових книжок становить близько ста тисяч злотих. До бібліотеки щодня навідується близько 750 осіб, а кількість друкованої літератури, яку вони беруть додому для домашнього читання становить 400 тисяч одиниць щороку. А це, погодьтесь, чудовий результат, який не може не тішити. Тож в цю сферу варто вкладати інвестиції — для того, аби привабити ще більше коло читачів.

Як зізнаються мешканці Єленьої Гури, кожен з них чекає на свій бестселлер та якусь книжкову новинку. Адже навіщо витрачати власні кошти, якщо можна прийти до бібліотеки і вибрати для себе цікаву й нову літературу.