Богданов: Рівень організації чемпіонату Польщі – космічний
https://football24.ua/resources/photos/news/660x364_DIR/201805/466120.jpg?201805145215

Богданов: Рівень організації чемпіонату Польщі – космічний

Півзахисник Арки Андрій Богданов розповів про свої враження від першого сезону в чемпіонаті Польщі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на football24.ua.

“Перші півроку в Польщі оцінюю дуже позитивно. Це те, чого я давно хотів – вийти із зони комфорту, спробувати себе в іншому чемпіонаті. Задоволений, що зробив такий вибір.

Європа мене зробила більш професійним футболістом. Тепер я розумію, над чим потрібно працювати і як далі прогресувати. У Польщі швидкості вдвічі вищі, я побачив, що справляюся. Це мене радує, але я не збираюся зупинятися, хочу прогресувати і виходити на ще більш високий рівень.

Рівень організації польської Екстракляси – космічний. Він не зрівняється з УПЛ. У Польщі вболівальники регулярно заповнюють стадіони, на ТБ прекрасна картинка, купа всілякої цікавої статистики. Там люди дуже люблять футбол, переживають за свої команди.

Що стосується рівня гри, то він ненабагато вищий за український. Але польський чемпіонат набагато рівніший, там більше міцних команд. Немає прірви між лідерами і аутсайдерами”, – цитує Богданова Football.ua.

До слова, Богданов нещодавно продовжив контракт з Аркою до літа 2019 року.