Брудні жарти: «Що робити, якщо збив українця? Вивезти його до лісу»

Брудні жарти: «Що робити, якщо збив українця? Вивезти його до лісу»

Раніше говорили, що папір прийме все. Інтернет ще більше прощає людську дурість. Дурість, бо як інакше це можна назвати? Переконайтеся самі, як поляки реагують на ситуацію, коли з українцем сталась біда. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

«Якщо ти збив українця, мусиш кудись повідомити?» — саме такий впис опублікувала одна із спільнот в мережі “Facebook”.

Чи, може, це не дурість, а провокація? Або псевдо-жарт, що відображає мислення великої групи польських громадян?

Звичайно, коментарі під дописом були різноманітні. Дехто був дуже обуреним таким запитанням, проте більшість давали “дотепні” поради:

“Так, потрібно прийти до МОПСу і отримати нагороду”.
“Якщо він вже неживий — то треба до лісу вивезти…”
“Мусиш звернутися до страховика, сказати, що якийсь лось тобі перебіг дорогу і вибив шибу. Купуєш шпатель і ремонтуєш авто, а решту просто закопуєш.”
“Якщо не має візи, то нікуди повідомляти не потрібно”.
“Нічого не потрібно робити, вранці приїде сміттєвоз і його забере”.

Кожен наступний коментар — кращий за попередній. Чому так відбувається? Чому в мережі люди дозволяють собі насміхатися з українців? Чому ніхто не несе за це покарання?

Поляки на кожному кроці стверджують, що вони — горда нація. Вони обурюються, коли хтось їх не поважає, протестують проти польських жартів, що поширюються за кордоном, та відтворення шкідливих стереотипів поляків, які показують їх у кривому дзеркалі в іноземних фільмах та телевізійних програмах.

І у той же час вони самі часто поводяться як власники бавовняних плантацій і ставляться з презирством до українців, наче до своїх рабів. Тож чому цього ніхто не зупинить?..