“Бєдронка” оголосила про знижки з нагоди "Чорної п'ятниці". Що вигідно купувати? Не тільки продукти
http://praca.uno/sites/default/files/biedronka_0.jpg

“Бєдронка” оголосила про знижки з нагоди “Чорної п’ятниці”. Що вигідно купувати? Не тільки продукти

«Чорна п’ятниця» вже незабаром, свої спеціальні пропозиції до цього дня вже представила улюблена багатьма українцями мережу Biedronka. Магазин обіцяє знизити ціни на чималу кількість товарів. До того ж, знижки діятимуть не лише в “Чорну п’ятницю”, але і в “Кіберпонеділок”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Через обмеження торгівлі у вікенди, що запровадили в Польщі від 1 березня нинішнього року, піти за покупками можна в суботу та лише в першу й останню неділю місяця. У листопаді магазини в Польщі будуть відкриті тільки в неділю 25 листопада. На щастя, у нас є «Чорна п’ятниця», яка обіцяє компенсувати покупцям брак торгових вікендів неймовірними знижками й вигідними рекламними акціями, – повідомляє YAVP.PL.

Отже, в п’ятницю, 23 листопада, чудовий час, щоб відправитися за покупками. Однією з перших рекламну кампанію з нагоди “Чорної п’ятниці” розпочала одна з найвідоміших в Польщі торговельних мереж Biedronka. Магазин вже випустив рекламну газетку, в якій детально представив спеціальні пропозиції, знижки та акції.Як і багато інших закладів, Biedronka розширює дію промо-акції на весь вікенд, а це й “торговельна” неділя 25 листопада. Після цього, у понеділок 26 листопада на нас чекає «Кіберпонеділок». У цей день мережі надаватимуть знижки на електроніку. Biedronka потішить своїх покупців 23-відсотковою знижкою на всю побутову техніку, електроніку та електротовари.Що ж можна буде придбати за зниженими цінами в Biedronka? Серед іншого: ноутбук Kiano Slimnote, чоловічі та жіночі бритви, стереодинаміки, гігабайтний блок Hykker 2000 MAH, смарт-браслет Smarty Fit і телефон Hykker. Крім того, на 23% дешевше в “Кібер-понеділок” будуть коштувати подрібнювач Hoffen, оптична бездротова мишка Hykker, різні типи кабелів HDMI, міні-універсальні штативи і бездротові навушники Magnet Hykker і ін.

Джерело: www.biedronka.pl