Чергова пожежа у Вроцлаві: загинуло 3-є людей

Чергова пожежа у Вроцлаві: загинуло 3-є людей

В пожежі, що трапилася вранці, 30 січня, на вул. Клечковській, загинуло троє людей. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

В пожежі, що трапилася вранці, 30 січня, на вул. Клечковській, загинуло троє людей. Пожежна служба отримали повідомлення про пожежу близько 4.30 ранку. Після прибуття з палаючої квартири винесли трьох людей — двох чоловіків і жінку. За попередніми даними, всі вони отруїлися чадним газом. На жаль, спроби реанімувати постраждалих нічого не дали.

Загорілася квартира на четвертому поверсі. Пожежникам вдалося евакуювати чотирьох осіб із сусіднього помешкання, а на місце трагедії прибуло 8 бригад пожежної допомоги. хоч пожежу й загасили, проте життя людям не повернеш. Наразі достеменно невідомо причини виникнення вогню. Проте сусіди розповіли журналістам radiowroclaw.pl про те, що троє загиблих людей зазирали у чарку, тож вогонь міг розгорітися внаслідок кинутого в помешканні недопалка. Швидше за все, будучи напідпитку, мужчини вирішили запалити цигарку в помешканні. Що й стало причиною загоряння шафи, від якої вогонь кинувся на всю квартиру.

До слова, це — не перший випадок пожежі на вул. Клечковській. Тиждень тому тут також сталася пожежа — проте цього разу загорілася лише одна квартира. Під час трагедії загинуло 4-о осіб, які також отруїлися чадним газом. А ще в грудні 2018 року на цій вулиці також була пожежа, внаслідок якої з життям розпрощалося ще двоє людей.