Чи ви знаєте про діяльність Служби підтримки громадян третіх країн?

Чи ви знаєте про діяльність Служби підтримки громадян третіх країн?

Офіс Нижньосілезького воєводства у Вроцлаві впроваджує нові заходи для поліпшення обслуговування іноземців — розширення сфери послуг, що надаються, та впровадження ІТ-рішень, які сприятимуть покращенню обслуговування клієнтів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Починаючи з інформаційного пункту для іноземців до юридичного консультаційного пункту, і перш за все, впроваджуючи сучасні ІКТ-рішення та створюючи систему PRZYBYSZ (https://przybysz.duw.pl) на чотирьох іноземних мовах: англійській, українській, російській та польській. Метою порталу є поліпшення стандарту обслуговування іноземців за допомогою сучасних інформаційних засобів та всебічної інформації з метою полегшення та покращення контактів з офісом, а також систематизації та вдосконалення роботи філій, що займаються обробкою заяв іноземців.
Відділ громадянських справ та іноземців в адміністрації воєводства Нижня Сілезія
Це місце, де розглядаються питання легалізації перебування та працевлаштування іноземців, надання польського громадянства, права на паспортний документ та реєстрацію перебування громадян Європейського Союзу, а також координація питань національних та етнічних меншин та запису інформації про церкви та релігійні об’єднання.
Якщо у вас виникли питання, можете задзвонити на телефонну лінію Департаменту з питань громадян та іноземців — 0 801 43 00 86, яка працює на чотирьох іноземних мовах: англійській, українській, російській та польській.
У складі Департаменту цивільних справ та іноземців існують два департаменти Легалізації перебування та роботи, Паспортний відділ, відділ Обслуговування клієнтів та відділ Громадянства Польщі.
Dolnośląski Urząd Wojewódzki we Wrocławiu pl. Powstańców Warszawy 1 50-153 Wrocław відділ Обслуговування клієнтів: Загальна інформація: 71 340 60 00. Іноземці: 801 43 00 86
Для дзвінків з-за кордону: +48 717 261 585
Інфолінія паспортів: 75 722 94 49
e-mail: [email protected]
Години праці: Пн — пт: 8:00 — 16:00 субота: закрито