До театру за 3 злотих
http://naszwybir.pl/wp-content/uploads/2018/05/teatr-3-zlotych-702x336.png

До театру за 3 злотих

Вже цієї суботи розпочалась акція “Квиток за 300 грошів”. Відтак 100 театрів з 39 міст Польщі представлять список вистав, квитки на які коштуватимуть усього символічних 300 грошів, тобто 3 злотих.Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на газету “Наш Вибір”.

Вже цієї суботи розпочалась акція “Квиток за 300 грошів”. Відтак 100 театрів з 39 міст Польщі представлять список вистав, квитки на які коштуватимуть усього символічних 300 грошів, тобто 3 злотих. Акція присвячена Дню Громадського театру. Про це повідомляється на сторінці dzienteatrupublicznego.pl.

Четвертий день Громадського театру проходитиме під знаком економії. Ціна цьогорічного квитка 300 грошів (3 злотих), пов’язана із дослідженням, яке  у 2017 році професор  Головної Торгівельної Школи Рафал Каспшак провів для Театрального інституту ім. Збігнєва Рашевського, в результаті якого виявилось, що громадські театри приносять прибутки: один злотий, тобто 100 польських грошів, із державного бюджету, передані театрам, приносять в середньому прибуток 3,36 злотих для регіону, тобто понад 300 грошів.

Продаж квитків здійснюватиметься виключно в касах кінотеатрів, які приєдналися до акції. Одна людина зможе придбати максимум два квитки на вистави для дорослих і п’ять квитків на вистави для дітей.

Акція “Квиток за 300 грошів” триватиме до 19 травня.

Детальну інформацію про вистави, які відбудуться в рамках акції, можна знайти за посиланням.