Добіг до фінішу і… загинув. В Гдині помер бігун просто під час змагань

Добіг до фінішу і… загинув. В Гдині помер бігун просто під час змагань

У неділю, 16 лютого, помер бігун, один з учасників Grand Prix Gdynia 2020. Чоловік добіг до фінішу, після чого загинув. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Він втратив свідомість відразу після переходу на фінішну лінію. Незважаючи на негайну реакцію медичних служб, 48-річний чоловік помер.

У неділю, 16 лютого, відбулися традиційні змагання, т.зв. Bieg Urodzinowy у рамках Гран-прі Гдині на відстані 5 км та 10 км. На жаль, цього разу, завдяки інформації про трагедію, боротьба бігунів вийшла на другий план. Один з конкурентів втратив свідомість після досягнення фінішу. Медичні служби одразу почали реанімацію, але чоловіка врятувати не вдалося.

Учасник взяв участь у пробігу на 10 км. За інформацією поліції, після досягнення фінішу, чоловік схопився за серце, а потім знепритомнів. Прокурор вирішив зробити розтин, який і вкаже точну причину смерті мужчини.

В силу обставин організатори вирішили скасувати дитячі пробіжки. Це — перша подібна подія в історії бігу вулицями Гдині, — зазначає TVN 24.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.