Додаткові вагони в День Усіх Святих і перші вихідні листопада
http://monitor-press.info/images/INFO/2017/07jul/03/potyag.png

Додаткові вагони в День Усіх Святих і перші вихідні листопада

«PKP Intercity» анонсує, що у День Усіх Святих та на перші вихідні листопада на колії виїдуть склади із додатковими вагонами. За словами залізничників, це стосується найпопулярніших маршрутів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Мonitor info.

«Цього року День Усіх Святих припадає на четвер, що створює можливість організувати собі подовжені вихідні. Для пасажирів, які хочуть подорожувати залізницею, «PKP Intercity» забезпечить довші склади із додатковими вагонами. Щоб скористатися дешевими поїздками, варто купити квиток вже зараз – йдеться у повідомленні.

Більше вагонів від «PKP Intercity» курсуватиме з 30 жовтня по 4 листопада. Компанія гарантує, що відстежуватиме наповненість потягів і, якщо буде потрібно, доповнюватиме склади додатковими вагонами.

Протягом перших вихідних листопада на найбільших польських залізничних вокзалах (Варшава, Вроцлав, Познань, Гданськ, Щецин, Катовіце, Краків) з’являться мобільні інформатори, які допоможуть вибрати зручну пересадку, знайти додатковий перон чи камеру схову.

Найпопулярніші маршрути польського «Інтерсіті»: Варшава – Краків, Варшава – Гданськ, Варшава – Вроцлав, Варшава – Тримісто, Познань – Білосток, Познань – Вроцлав, Вроцлав – Тримісто, Познань – Тримісто.

Джерело: TVP Info