Донька прихильника Путіна Корвін-Мікке судима за наркотики
http://external.polskieradio.pl/files/28da1892-134c-4de8-915e-cb78b9a3a497.file

Донька прихильника Путіна Корвін-Мікке судима за наркотики

Суд у Польщі засудив дочку путінофіла Януша Корвіна-Мікке до обмеження волі та громадських робіт за героїн. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Дочку путінофіла та українофоба Януша Корвінна-Мікке засудили до 1,5 року обмеження волі та 30 годин безоплатних громадсько-корисних робіт. Вона повинна також сплатити судові витрати у розмірі понад 3 тисяч злотих. Польський суд покарав Корину Корвін-Мікке за керування автівкою без водійських прав та наявність у неї героїну, – повідомив портал wp.pl.

У квітні минулого року доньку скандального польського політика для перевірки в одному з районів Варшави зупинила поліція. Виявилося, що у неї не було чинних водійських прав – її позбавили їх у 2015 році. Крім того, у автомобілі поліція знайшла пакунок із героїном.

Нагадаємо, у січні цього року польський євродепутат та голова партії Свобода (пол. Wolność) Януш Корвін-Мікке офіційно повідомив про складання своїх депутатських повноважень у Європейському парламенті. Політик, відомий своєю антиукраїнською позицією, вирішив присвятити себе національній політиці і не виключив своєї участі у виборах мера Варшави.

Серед іншого, Корвін-Мікке відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями та путінофільською позицією. Зокрема, він підтримав окупацію Криму Росією та заявляв, що Польща нібито готувала снайперів, які розстрілювали людей на Майдані.

wp.pl,niezalezna.pl/Т.А.