Фонд «Dzieło Nowy Tysiąclecia» організовує літні табори для дітей та молоді з України
ілюстрація pixabay.com/CCO/Free-Photos/Michal Jarmoluk

Фонд «Dzieło Nowy Tysiąclecia» організовує літні табори для дітей та молоді з України

Літній табір організовано для дітей, які перетнули кордон Польщі після 24 лютого. На учасників чекають екскурсії, заняття з історії та культури Польщі, спортивні змагання, тощо. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Фонд «Dzieło Nowy Tysiąclecia» організовує літні табори для дітей та молоді з України.
«Безкоштовні 8-денні табори розпочнуться у липні. Ми запросимо понад 300 українців», – сказав голова правління фонду ксьондз Даріуш Ковальчик: «Ми хочемо, щоб вони на якийсь час забули про драму війни, ми їм покажемо наші прекрасні міста, нашу віру і культуру, буде інтеграція, спорт, розваги», – сказав він.

Фонд «Dzieło Nowy Tysiąclecia» організує три табори для молоді з України у Варшаві, Ополі та Радомі. Також Фонд фінансуватиме 50 стипендій для талановитих студентів із України. Підтримка охоплюватиме навчання до його закінчення.

Фонд «Dzieło Nowy Tysiąclecia» вже понад двадцять років підтримує малозабезпечену талановиту молодь, із маленьких міст та сіл. Він надає їм стипендії та займається освітньою програмою, зокрема, організовує літні табори. Цього року Фонд організував літні табори для українських дітей, віком від 12 до 18 років.

IAR/Л.І.