Гарна новина для маленьких пацієнтів з Кракова

Гарна новина для маленьких пацієнтів з Кракова

До дитячої лікарні святого Людвіка за адресою вул. Strzelecka 2 потрапив сучасний RTG апарат, який профінансовано Великим оркестром різдвяної благодійності. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Гарна новина для маленьких пацієнтів з Кракова. До дитячої лікарні святого Людвіка за адресою вул. Strzelecka 2 потрапив сучасний RTG апарат, який профінансовано Великим оркестром різдвяної благодійності. Це перший подібний пристрій у Малопольському воєводстві. Найголовніше, що тепер діти не будуть чекати в довгих чергах на обстеження.

Напевно, не знайдеться жодної людини в Польщі, яка би не чула про WOSP (Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy).

WOSP — це не тільки яскравий фінал — концерти в різних містах Польщі та волонтери з бляшаними банками — це робота над збором коштів і складне рішення перед вибором, на що будуть перераховані гроші. Пожертви щороку направляють на різні цілі, але ключова місія – це підтримка польської медицини.

Новий апарат RTG у Кракові має унікальне програмне забезпечення, яке дозволяє точно відображати нижні кінцівки, хребет і все тіло в положенні стоячи. Використовуючи обладнання, виконаємо контрастні тести, тобто повну діагностику стравоходу, шлунку і кишечника.

— Завдяки програмному забезпеченню отримуємо якісні багатошарові зображення людських органів, невидимі на звичайних рентгенівських знімках. Ми захищаємо наймолодших від шкідливої ​​комп’ютерної томографії, а інформація настільки ж точна”, — говорить Альдона Ярош, спеціаліст з радіології та діагностики лікарні святого Людвіка.

Кожна дитина може використовувати рентгенівську систему з коштів NFZ на підставі звернення до свого лікаря з яким дитяча лікарня св. Людвіка має підписаний контракт. Тести проходять у рентген лабораторії лікарні.

Це ще один подарунок, який Великий оркестр Різдвяної Благодійності передав Краківській дитячій лікарні.