Група підлітків в Польщі заатакувала камінням автомобіль українця [+ФОТО]

Група підлітків в Польщі заатакувала камінням автомобіль українця [+ФОТО]

Хлопці вирішили розважитись і кинули камінь в лобове скло автівки, якою їхав молодий українець. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У понеділок увечері, 24 травня, чоловік, який їхав автострадою А-4 від Жешува у напрямку Кракова, помітив групу хлопців. Підлітки стояли над дорогою на віадуці в селі Бжозувка.

Коли водій Renault Master під’їхав до віадуку, один із підлітків навмисне щось кинув зверху на авто. 28-річний чоловік не встиг зреагувати, а лише почув звук твердого предмета, що врізався в лобове скло автомобіля, і побачив на ньому характерну тріщину великого розміру.

На щастя, водій не втратив контроль над транспортним засобом, і оскільки він знаходився біля виїзду Тарнув-Центр, він швидко прийняв рішення повернути назад і знайти групу хлопців. Він також повідомив поліцію про те, що сталося.

Виїхавши з вузла автостради, він скерував на технічну дорогу вздовж автостради. Там він якраз зустрів групу молодих хлопців. Серед них був і 11-річний хлопець, який кинув камінь у його машину.

За мить на місці з’явився патруль з Тарнувської траси. Після написання протоколу чотирьох підлітків, віком від одинадцяти до п’ятнадцяти років, передали батькам. Через біль у грудях, на який скаржився громадянин України, на місце викликали швидку допомогу.

Справу про небезпечний інцидент було передано до поліцейського відділення Тарнув-Центр. Працівники поліції незабаром передадуть справу до суду для неповнолітніх, і саме він в кінцевому підсумку вирішить, які наслідки чекають на 11-річного хлопця.

На щастя, цього разу ситуація не мала трагічних наслідків. Кілька років тому була схожа ситуація — група підлітків скинула на вантажівку брилу льоду, внаслідок чого водій загинув. Зловмисників тоді відправили до в’язниці, не зважаючи на те, що вони були неповнолітні.