Хлопець в Нижній Сілезії вкрав ровер, бо… не хотів іти пішки

Хлопець в Нижній Сілезії вкрав ровер, бо… не хотів іти пішки

Поліцейські з Болеславського повіту у Нижній Сілезії затримали 19-річного підозрюваного в крадіжці двоколісного транспорту. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Інцидент стався на території гміни Осечниця. Повідомлення про крадіжку отримали поліцейські з Новогрудця. Велосипед стояв на шкільному паркінгу. Там його залишив один з працівників стоянки. Проте, коли чоловік повернувся з роботи, аби забрати транспортний засіб, його вже й сліду не було. Тому на місце події він одразу викликав правоохоронців.

Співробітники поліції не гаяли часу, тож для розкриття справи підключили всі можливі засоби. У викритті злочинця допомогли камери спостереження, саме завдяки ним і було знайдено 19-річного юнака, котрий скоїв крадіжку велосипеда.

Хлопець свою вину визнав. Проте на таке пояснення вони точно не сподівалися. Затриманий розповів, що йому просто не хотілося пішки повертатися додому, саме тому він взяв перший-ліпший велосипед, який знайшов поблизу, і поїхав.

Зараз знайдений велосипед повернули власникові, а 19-річному юнакові загрожує 5 років позбавлення волі. Правоохоронці нагадують всім тим, хто користується двоколісним транспортом про належні заходи безпеки, аби велосипед не можна було так легко поцупити.