Хмари диму над Вроцлавом. Горить поле у вроцлавських Злотниках
https://ukranews.com/uploads/news/2014/07/30/08/3602395eab819f44fca3e1b9578e6e81554184b7.jpg

Хмари диму над Вроцлавом. Горить поле у вроцлавських Злотниках

Потужні хмари диму видно з далекої відстані. На місці працює 14 пожежних бригад. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Пожежа в Злотниках (Złotnikach) вибухла близько 10:00, пожежна служба отримала повідомлення про вогонь близько 10:40. — Горить ціле поле жита, дуже великий дим видно з відстані багатьох кілометрів. Урожай ніби було зібрано, а сама пожежа виникла з комбайну, який спочатку загорівся, а від нього вже вогонь перекинувся на солому, що стосами лежала обок”, — стверджує Сергій Шевцов.

Поля розташовані на вулиці Конінська (ulicy Konińskiej), саме за новозбудованим житловим районом WuWA. На даний момент на місці інциденту бореться зі стихією більше 14 пожежних бригад.

Всього в полум’ї знаходиться більше 30 гектарів поля. Крім вулиці Конінської вогнем охоплені й вулиці Макса Берга та Тадеуша Бжози (Maxa Berga, Konińskiej i Tadeusza Brzozy).

Дим можна побачити по всьому місту, серед інших в Gaju, Oporowie, Gądowie та при AOW. Читач повідомляє нам, що хмари диму можна, також побачити з Kątów i Bielan Wrocławskich. Палають злаки, солома та сухостій. Вогонь вже частково приглушений, але сильний вітер і дим ускладнюють пожежникам цілковиту ліквідацію пожежі. Рятувальники перешкоджають, щоб вогонь, не перекинувся в сусідній ліс.

Відомо, що першопричиною пожежі є комбайн, що спершу загорівся, а від нього вже вогонь перекинувся на сухостій. Офіційна версія поки-що не є відома, рано говорити про конкретні причини пожежі.

Водіїв, що рухаються по сусідній автостраді, AOW просить безпечно їхати. Дим від вогню розповсюдився і на дорозі, що може значно ускладнити їзду.

Джерело та світлина: Сергій Шевцов.