Квартири в Кракові з видом на.... сусіда

Квартири в Кракові з видом на…. сусіда

Поруч із метро, доступність для громадського транспорту – ось основні критерії вибору жила в новобудові. Для багатьох людей також є досить значним аспектом вид з вікна. Зрештою, набагато приємніше дивитися на парк повний дерев, ніж на потворний житловий комплекс. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Проте, в Кракові на al. Grottgera, не відомо чим думали архітектори. Тому що мешканці будинку можуть бачити тільки вікна сусідського балкона. І то з незручної близької перспективи.

Co powiecie na taki widok z okna?

Опубліковано whiteMAD Субота, 23 березня 2019 р.

Балкон з видом на сусіда

Будинок на al. Artura Grottgera, розташований у тихому районі недалеко від парку і  поблизу старого міста, спроектований архітекторами студії Ingarden & Ewy Architekci. У будівлі неправильної форми є квартири площею від 42 до 96 кв. м з однією, двома або трьома кімнатами.

Звучить як мрія? Не обов’язково. Будівля, крім своєрідної форми, має досить химерний спосіб укладання балконів. У проміжках між стінами будівлі забудовник розмістив вікна та балкони, які розташовані навпроти вікон і балконів сусідів з протилежного напрямку.

Ще ніколи сусіди не були так близько..

Порожнини з одного боку повинні освітлювати інтер’єр, але вони настільки малі, що світла не вистачає. Крім того, близькість вікон робить ефект, що стоячи на балконі можна подати собі руку з людиною, що стоїть у наступному вікні. Цікаво скільки ж коштують такі чудо-квартири у Кракові.