Лікарню в Злоториї визнали небезпечною для здоров’я

Лікарню в Злоториї визнали небезпечною для здоров’я

Умови в лікарні в Злоториї, що у Нижній Сілезії, загрожують здоров’ю і навіть життям пацієнтів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Лікарня в Злоторії знаходиться в складній ситуації. Контроль Національного фонду охорони здоров’я показав відсутність адекватного і належного сестринського персоналу в лікарняних відділеннях, що, за даними Фонду, може призвести до фатальних наслідків — втрати здоров’я, а то навіть й життя, зокрема в педіатричному відділенні.

Після перевірки Національний фонд охорони здоров’я повідомив прокуратуру. Як виявилось, всього лише одна медсестра повинна була піклуватися про пацієнтів у відділеннях, а педіатричне відділення було повністю позбавлене сестринського персоналу, — інформує прес-секретар районної прокуратури у Легниці.

Перевірка, проведена Національним фондом охорони здоров’я, також призвела до накладання штрафу у розмірі 150 000 злотих на лікарню у Злоториї. Переговори між представниками лікарні та Фонду тривають вже кілька днів. І хоча на сьогодні не існує конкретного плану дій, співробітники шпиталю гарантують, що мешканці не будуть позбавлені базової медичної допомоги.