Літній розклад руху потягів. Найважливіші зміни
http://naszwybir.pl/wp-content/uploads/2018/06/train-portal-702x336.jpg

Літній розклад руху потягів. Найважливіші зміни

У зв’язку з черговими ремонтними роботами на коліях та періодом відпусток змінився розклад руху потягів. Літній розклад діятиме з 10 червня до 1 вересня 2018 року. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на газету “Наш Вибір”.

У зв’язку з черговими ремонтними роботами на коліях та періодом відпусток змінився розклад руху потягів. Літній розклад діятиме з 10 червня до 1 вересня 2018 року. Про це повідомляє Monitor-Info з посиланням на businessinsider.com.pl

Нові сезонні сполучення

Спілка PKP Intercity 10 червня відриває сезонні сполучення, забезпечуючи можливість подорожі з різних регіонів країни до найпопулярніших туристичних центрів, таких як: Колобжег, Хель, Труймясто і Закопане.

Від 22 червня до 2 вересня сполучення півдня Польщі з північною частиною країною забезпечить потяг «TLK Wydmy» Богумін-Леба/Хель-Богумін. PKP Intercity запланувало також щоденне сполучення Білосток-Хель. Потяг TLK Rybak поїде через Елк, Гіжицко, Ольштин, Ельблонг, Труймясто. Краків отримає одне, а Варшава два нових сполучення до Колобжегу, які обслуговуватимуть потяги Pendolino.

Мандрівники отримають також щоденне сполучення до і з Закопаного, в тому числі нічні потяги Щецин-Закопане.

Ремонтні роботи

У зв’язку з ремонтними роботами на маршрутах Лодзь-Здунська Воля і Ловіч-Скерневіце частина дальніх потягів йтиме окружними дорогами, а частину регіональних потягів замінять автобуси.

Також у Опольському воєводстві розпочалися ремонтні роботи на трасі Ополе-Ниса, що теж викличе зміни в рухові на обраних відрізках.

Інформування

10 і 11 червня на найбільших вокзалах: Краків-Головний, Катовіце, Закопане, Познань, Вроцлав, Гданськ, Глиня, Варшава (Центральна, Західна і Східна) та Щецині у розпорядженні мандрівників будуть мобільні інформатори, які надаватимуть інформацію про розклад руху PKP Intercity. Крім вокзалів, розклади руху можна перевірити на сайтах конкретних перевізників.

Чергові зміни розкладу руху, пов’язані з ремонтними роботами на коліях, заплановані на 2 вересня і 22 жовтня поточного року.