Маріуш Ясевич: "Я запускаю новий проект "GRAND BUSINESS RALLY".
фото з сайту GBRally

Маріуш Ясевич: “Я запускаю новий проект “GRAND BUSINESS RALLY”.

Інтерв’ю з засновником GBRally, Віце-директором Польсько-Української господарчої палати у Вроцлаві Маріушем Ясевичем. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на GBRally.

– Маріуш розкажіть про Ваш проект:

“GRAND BUSINESS RALLY” – це новий формат, в якому скомбіновано симбіоз нетворкингу та бізнес-туризму. Тур «Grand Business Rally» є унікальним проектом без аналогів. Він дає нові перспективи, окунутися в насичену культурну програму різних народів та можливість прокачати себе і свій бізнес.

– А чому повинні вибрати Тур «Grand Business Rally»?

Як, я казав раніше це є унікальний проект, якому на сьогодні немає аналогів. Назву для прикладу декілька причин:
Перша причина: нова перспектива
Напевно всім набридли стандартні тури, які рясніють шаблонностью. Наші маршрути авторські. Ми досліджуємо місця нашого перебування заздалегідь, знайомимося з людьми, які там живуть. Місцеві жителі краще за інших знають свої околиці і часом розкривають такі місця, від яких перехоплює подих. Туди не водять звичайних туристів. Такі куточки часто називають місцями сили. Це буде крута і незабутня подорож для кожного з нас. Також  це надасть можливість зробити купу приголомшливих фоток.
Друга причина: насичена культурна програма
На шляху Вас будуть чекати приголомшливі види, визначні пам’ятки і магазини. Європейські міста – це постійне відкриття, і який би у тебе не був смак, ми впевнені, що ти знайдеш те, що потрібно тобі. Звичайно, ж ти зобов’язаний завжди бути в групі. Якщо у тебе свої плани, ти можеш вільно присвятити їм весь день. Формат туру дарує повну свободу пересувань, це ж авто-тур.
Третя причина: прокачати себе і свій бізнес
Нетворкінг з польськими бізнесменами, спілкування з учасниками туру, випробування на міцність пліч-о-пліч. Так в такий концентрованої бізнес-атмосфері просто трансформіруешь свою свідомість автоматично. І маршрут він безумовно прекрасний! Ти будеш як авто, яке побувало у Xzbitа на шоу “Тачка на прокачку”, – повернешся блискучим і оновленим.

– А хто входить до складу Вашої команди?

Це досвідчені фахівці, які люблять свою справу та водночас мої друзі, такі як:  Президент Київского Автомотоклуба – Сергій Малик, Віце-президент Київского Автомотоклуба – Андрій Хорольский, Проектний менеджер GBRally, Digital маркетолог Fami-life, Заступник директора Польско-Українской господарчої палати – Андрій Галковский, Motion & Graphic Design, Video Production – Сергій Марченко.

– А яка місія цього проекту?

Наша місія на 21 місяць:
Згуртувати бізнесменів країн СНД і Європи в бізнес-турі на автомобілях Grand Business Rally;
Мета: створити сприятливе середовище для росту, підвищити ефективність ведення справ, обміну технологічними й управлінськими інноваціями;
Організувати та провести регулярний бізнес-тур Grand Business Rally;
Сформувати культурно-розважальну платформу фестивалю;
Розробити інформаційно-пізнавальну Онлайн платформу.

– А скажіть чи велика кількість людей виявили бажання прийняти участь у вказаному турі?

Заявок поступає багато, від власників автомобілів та людей, які без автотранспорту мають бажанням вирушити у тур Україна-Румунія-Угорщина-Польща-Австрія-Хорватія. Приблизно колона буде нараховувати 30-40 машин. Подорозі ми зможемо побачити чудову красоту гір та замків, відчути драйф на гоночному треку, налагодити ділови знайомства, покупатися у морі та відчути смак пригод протягом всього маршруту.  Так, що відкривай з нами драйвовий відпочинок і прокачай свій бізнес з нами!