«Мультикультурне літо у Вроцлаві»

«Мультикультурне літо у Вроцлаві»

Неділя, 28 липня, стане справді мультикультурним днем у вроцлавському Олбіні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.


Дворові забави з різних країн, концертні та музичні майстерні, майстер-клас з друку на тканинах … Все це відбуватиметься під час пікніка у парку Станіслава Толпи.
Це вже друга подія такого штибу в рамках проекту «Мультикультурне літо у Вроцлаві», що реалізується Фондом Go’n’Act у співпраці з Центром соціального розвитку Вроцлава. Перший пікнік відбувся 15 червня в парку Щитницький. І ось настав час для Олбіна та чудового парку Толпи.
— Запрошуємо всіх — дітей, підлітків. дорослих — весело провести час у парку Станіслава Толпи. Разом пограємо у дворові ігри з різних куточків світу — учасники наших семінарів дізнаються про ігри, в які грають на подвір’ях Іраку, Еквадору, Афганістану, Сирії та Казахстану. Ми також ознайомимося з трафаретним друком, методами друку на тканинах. І все це в дусі мультикультурної освіти, — говорить Олександра Стачура, віце-президент Фонду Go’n’Act.
Будуть також музичні атракціони. У 17:30 розпочнеться концерт Самуїла Альти — музики з Нової Зеландії, який тепер живе у Вроцлаві. Митець проведе незвичайні майстер-класи та музично-екологічний перформенс «Ритм води», підготований спільно з Фондом сталого розвитку та міжнародною групою волонтерів.
Запрошуємо любителів кави — буде можливість посмакувати справжньою арабською кавою!

Ольбінська забава «Мультикультурне літо у Вроцлаві» відбудеться в неділю, 28 липня, в Павільйоні культури – парку ESK Wrocław — у парку Толпи на вул. Пруса, у Вроцлаві.

Вхід безкоштовний.

«Мультикультурне літо у Вроцлаві»- повна програма:

• 16: 00-17: 30 — ігрові майданчики — майстерні для дітей (+3) з Фондом Go’n’Act
• 17:30 -19: 00 — концертні та сімейні музичні майстерні з Самюелем Алти + музичний перформенс «Ритм води»
• 16:00 — 19:00 — майстер-клас друку та тканині

Запрошуємо всіх охочих!
Фото ілюстративне