На кордоні в Польщі затримано українку, котра їхала на закупи, маючи 32 сувенірні банкноти

На кордоні в Польщі затримано українку, котра їхала на закупи, маючи 32 сувенірні банкноти

32 іграшкові купюри різної валюти та номіналу громадянка України подала під час перевірки на польсько-українському прикордонному переході в Корчові. Вона наївно стверджувала, що хоче за ці гроші зробити в Польщі закупи. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Іноземці, які хочуть в’їхати до Польщі (Європейського Союзу), повинні мати достатньо грошей, щоб утримати себе — це кошти на харчування та проживання. Прикордонна служба систематично контролює мандрівників у цьому відношенні.

Під час перевірки пасажирів автобуса, який прямував з України через Польщу до Чехії, офіцер прикордонної служби зауважив підозрілі банкноти, які подала 33-річна громадянка України.

— 32 предмети, що нагадували євро, долари та гривні, мали підтвердити факт того, що жінка відповідала умовам перетину кордону. Детальна перевірка швидко підтвердила, що це — лише імітації банкнот, так звані “сувенірні гроші”, які часто використовуються в настільних іграх. — інформує управління прикордонної служби у Бещадах.

Жінка заплатила штраф та отримала депортацію.