На кордоні затримали двох українців, які перевозили викрадені автівки

На кордоні затримали двох українців, які перевозили викрадені автівки

Автомобілі з фальшивими ідентифікаційними номерами були зупинені на кордоні в Корчові. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Співробітники ДС з дорожнього кордону в Корчові запобігли подальшим спробам вивезення викрадених транспортних засобів. Обидва автомобілі, що були затримані на кордоні, мали підроблені реєстраційні номери.

25 липня близько полудня на прикордонному переході в Корчові було зупинено автомобіль марки MERCEDES, модель SPRINTER CDI. Автомобілем на українських реєстраційних номерах керував 38-річний громадянин України. Під час детального огляду транспортного засобу було виявлено втручання сторонніх осіб у нумераційне поле кузова. Орієнтовна вартість Mercedesа — 25 000 злотих, — повідомляє www.bieszczadzki.strazgraniczna.pl.

Через кілька годин на цьому ж прикордонному переході затримали Volkswagen LT35, на українських реєстраційних номерах. Автомобілем керував 20-річний українець. Під час перевірки ідентифікаційного номера виявилося, що структурний елемент, на якому було накреслено поле номера VIN, був замінений та перенесений з іншого транспортного засобу.

Згідно з процедурою, водії та затримані транспортні засоби були передані до поліції в м. Радимно.

З початку 2019 року прикордонники з Підкарпаття затримали близько 80 викрадених транспортних засобів, серед яких — легкові автомобілі, вантажівки, причепи та мотоцикли. Також було вилучено понад тисячу деталей від транспортних засобів, викрадених в межах Європейського Союзу.