На Краків чекають багатокилометрові затори

На Краків чекають багатокилометрові затори

Багатокілометрові затори будуть частим явищем в столиці Малопольщі наступні три місяці. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Багатокілометрові затори будуть частим явищем в столиці Малопольщі наступні три місяці. Про це свідчать записи водіїв на краківських форумах та інформація ZDMK Krakow.

«Жах», «Краще весною виїхати з міста», «Краків буде заблоковано»,- пишуть водії на форумах і все вказує на те, що вони праві, адже з 29 квітня буде перекрито дорожній рух на алеї Адама Міцкевича, що веде до Нового Клепажа (al. Adama Mickiewicza w kierunku Nowego Kleparza).

До перекриття руху залишилося трохи більше двох тижнів.

29 квітня (тобто понеділок) три смуги — на алеї Адама Міцкевича, що веде до Нового Клепажа буде закрито для автомобілів на ділянці від вул. Яна Кохановського до вул. Теофіля Ленартовича (ul. Jana Kochanowskiego do ul. Teofila Lenartowicza).

Що це означає? Транспортні засоби, що рухаються в обох напрямках, повинні будуть розміститися на смузі, що веде до моста Dębnickiego, і тільки автобуси будуть їхати в напрямку Kleparza .

Блокада дороги є результатом робіт, пов’язаних з реконструкцією наступних вулиць: Królewska, Bronowicka і Podchorążych, — зазначає ZDMK.

Роботи повинні проходити у два етапи і триватимуть приблизно три місяці. На другому етапі підрядник виконуватиме реконструкції вулиці Королівської — буде вилучено з руху вулицю ім. Адама Міцкевича до Дембницького мосту.

«З 15 квітня (понеділок), на перехресті вул. Królewska від вул. Urzędnicza та вул. Józefitów діятиме односторонній рух. З цього дня на перехресті вул. Królewska від вул. Pomorską буде заблоковано двосторонній рух з боку Kazimierza Wielkiego і площі Inwalidów (на ділянці Lea – Królewska — двосторонній рух). Не буде жодної можливості проїхати через вул. Królewska», — повідомляє ZDMK.

Джерело: ZDMK Krakow