На вроцлавських Стабловіцах збудують еко-парк

На вроцлавських Стабловіцах збудують еко-парк

Новий парк невдовзі повинен повстати поміж вулицями Старогайова та Єленьогурска. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Бо наразі ця місцина більше нагадує чисте поле, аніж парк, призначений для прогулянок. Хоч на зазначеній території і є насадження дерев та кущів.

Ідею створення ще одного парку відпочинку подали урядовці з Вроцлавського Громадського Бюджету. За попередніми підрахунками, новий проект не буде дешевим, хоч як би це не здавалося на перший погляд. Він становитиме приблизно 5 мільйонів злотих. Звісно, частину коштів покриє Євросоюз, решту заплановано взяти з громадського бюджету.

До 12 березня уряд міста шукатиме виконавців нового проекту, а сам парк мають збудувати вже до кінця цього року. Особливістю новоствореного парку мають бути виключно екологічні дитячі майданчики, лавки та атракціони, виконані виключно з натуральних та екологічних матеріалів. Окрім цього, мають бути насаджені квіти та кущі, встановлені клумби та збудовані алеї та стежки. Про нову інвестицію місцеві можновладці розповіли “Радіо Вроцлав”.

Наразі, допоки не розпочалися будівельні роботи, в парку насаджуватимуть зелень — нові дерева та кущі.