Найцікавіші та найцікавіші технологічні ідеї з сайтом

Найцікавіші та найцікавіші технологічні ідеї з сайтом

Вроцлав славиться своїми інноваційними рішеннями. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Вроцлав славиться своїми інноваційними рішеннями. Щороку тут створюються все більше послуг, продуктів або додатків, які цінуються в Польщі та в усьому світі. Представляємо вашій увазі найцікавіші компанії з Вроцлава, які вже б’ють рекорди популярності або мають потенціал незабаром завоювати ринок цифрових технологій.

1. Brand24

Brand24 заснований Міхалом Садовським  в даний час є лідером на ринку інтернет-моніторингу в Польщі. Випускник Вроцлавської Політехніки створив інструмент, що дозволяє здійснювати моніторинг ЗМІ в онлайн-режимі, включаючи вміст, що з’являється на найпопулярніших сайтах соціальних мереж. На початку існування компанії проект не знайшов визнання серед інвесторів, але сьогодні він завойовує світ, контролюючи десятки тисяч брендів, що походять з-поміж інших з Сингапуру, США, Індонезії, Італії та Канади. Список  клієнтів складається з глобальних гігантів, таких як IKEA, H&M, Vichy або Carlsberg.

2. Jakikredyt.pl

Чи можна вирішити всі формальності, пов’язані з іпотечним кредитом протягом десяти хвилин, не виходячи з дому? Виходить, що так. Це можливо завдяки сайту JakiKredyt.pl, заснованому мешканцем Вроцлава, Піотром Крогульцем. JakiKredyt.pl є першим в Польщі, і, швидше за все, і в світі, інструментом, який дозволяє не тільки порівнювати іпотечні пропозиції, доступні на ринку, але й генерувати та автоматично заповнювати онлайн-заявки на позики. Завдяки цьому весь процес, який традиційно вимагає великих затрат часу на проведення зустрічей з експертами, можна виконати через півгодини.

3. TimeCamp

Відносно теми економії часу, варто згадати компанію Вроцлава з ІТ-індустрії, Time Solutions. Компанія є виробником програми TimeCamp для моніторингу робочого часу. Додаток виявляє та усуває всі програми та веб-сайти, які знижують ефективність роботи  співробітників. Крім того, додаток є чудовим організатором, оскільки покращує управління завданнями і зменшує зайве адміністрування. Даний додаток вже було впроваджено більш ніж у 1000 міжнародних компаній, 70% яких із США.

4. Cluify

Додаток Вроцлавської компанії Datarino, що працює на великому ринку даних. Cluify — це розширений інструмент, який дозволяє створювати персоналізовані оголошення. Додаток базується на даних в автономному режимі, які генеруються телефонами потенційних клієнтів, які демонструють свою поведінку, звички та переваги. Програма дозволяє рекламодавцям точно вимірювати ефективність кампанії. Додаток також дозволяє проводити точний аналіз трафіку в певному місці, наприклад, у торговому центрі.