Неподалік Лодзі в холодильнику для фруктів знайшли двох мертвих українців

Неподалік Лодзі в холодильнику для фруктів знайшли двох мертвих українців

Районна прокуратура міста Рава Мазовецька з’ясовує обставини загибелі двох громадян України, віком 28 та 46 років, тіла яких були знайдені в анаеробному холодильнику для зберігання фруктів у м. Садковіце Лодзького воєводства. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як у вівторок пополудні повідомила сержант Агата Кравчик із штабу поліції в Раві Мазовецькій, в неділю, близько 11 години ранку, черговий поліцейський отримав інформацію про те, що в холодильній камері, де зберігалися фрукти, було виявлено бездиханні тіла двох громадян України, — повідомлє lodzka.policja.gov.pl.

Інформацію надав власник сховища, який власне, й виявив тіла чоловіків, віком 28 та 46 років, у безкисневій холодильній камері.

Обидва громадяни України мешкали на території маєтку, де сталася трагедія, але поки ще не встановлено, за яких саме обставин вони опинилися в холодильному приміщенні. Увійти до нього — це смертельна загроза, — пояснюють правоохоронці.

Рятувальники дістали тіла з камери і винесли назовні. Там їх оглянув судмедексперт, який і констатував смерть. У справі ведеться слідство.