Нічне життя у Вроцлаві (ТОП-10 закладів)
http://img.youtube.com/vi/IZmWzNh6IpM/hqdefault.jpg

Нічне життя у Вроцлаві (ТОП-10 закладів)

Вроцлав – дивує своєю багатоликістю та всебічним розвитком. Якщо ви вважаєте, що розваги у столиці Нижньої Сілезії обмежуються лише прогулянками історичною частиною міста, екскурсіями та походами у музеї чи галереї, тоді ви зовсім нічого не знаєте про це місто. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на InPoland.

З приходом ночі, коли стихає вуличний гамір великого міста, Вроцлав перетворюється на клубну тусовку, яка манить яскравими спалахами світла, музикою та вечірками на будь-який смак. Щоночі можна відвідати понад 10 нічних клубів, де для публіки гратимуть найкращі ді-джеї міста, а також гості з усієї Європи та світу. Часто у Вроцлаві організовуються тематичні вечірки, де можна перенестись у атмосферу певної історичної епохи, країни чи фільму.

Відвідувачів приємно вразить широкий вибір напоїв та коктейлів, які приготують бармени-віртуози, а строкатий інтер’єр і незмінно якісний сервіс зроблять відпочинок незабутнім, повним магічних вражень.

Вроцлавські танцювальні клуби мають унікальну атмосферу, що дозволяє насолоджуватися приємним проведенням часу у великій компанії. Якщо ви шукаєте місце для вечірки, дівич-вечору, святкування “бакалавра чи магістра”, день народження або іменин, обов’язково відвідайте клуби з представленої нижче десятки. Незабутні враження та відмінне задоволення — гарантовано!

Перевірте, де можна досхочу потанцювати у Вроцлаві!

1. Grey, ul. Świętego Mikołaja, 8
Grey Music Club/Facebook

Один з найпопулярніших клубів у Вроцлаві. У той же самий час там організовуються три заходи одночасно, адже клуб поділений на три незалежні зони, тому кожен знайде свою музику для танців. 

2. Cafe Manana, Świętego Mikołaja. 8-10

Клуб відкритий кожного дня в тиждні від 17.00 до останнього гостя, а у вихідні дні від 18.00 до останнього гостя. 

3. Surowiec, Ruska, 46A
Surowiec/Facebook

Це не тільки музичний клуб, а й місце зустрічей — кулінарних та мистецьких. Найважливішою перевагою закладу “Surowiec” є щоденна жива музика. 

4. Asa de la Musica, Rynek Ratusz, 11/12
Casa de la Musica/Facebook

Саме тут можна досхочу потанцювати під запальні ритми латиноамериканської музики. Важко всидіти за столом, коли звуки запрошують до енергійного танцю. 

5. Poziom 1, Świętego Mikołaja, 8-11
Poziom 1/Facebook

Клуб “Рівень 1” відкриває свої двері для любителів потанцювати та гарно відпочити по п’ятницях та суботах з 21:00. 

6. Mundo 71, pasaż Niepolda

“Mundo 71” вже багато років користується популярністю серед учасників тематичних вечірок і не тільки. Тут завжди багато музики та веселощів.

7. Ta.Tu, Świętego Mikołaja, 11
Ta.Tu./Facebook

Для гарантованих веселощів ми можемо вибратися сюди з четверга по неділю. В червні, липні та серпні в Ta.Tu працює літня сцена.

8. D.K. Luksus, Wita Stwosza, 16
D.K.Luksus/Facebook

Жива музика та часті концерти створюють неповторну атмосферу, в якій ноги самі йдуть до танцю. 

9. Antidotum, Kiełbaśnicza, 32
Antidotum/Facebook

Цікавий інтер’єр і ще цікавіша музика. “Антидот” — це місце, дуже близьке до ринку, заклад користується особливою популярністю у студентів.

10. Domówka,  Rynek, 39
Domówka/Facebook

Розважальний зал знаходиться в самому центрі Вроцлава. “Domówka” — одне з найпопулярніших місць на клубній карті Вроцлава. 

Джерело: http://wroclaw.eska.pl