Нижня Сілезія: батько дівчинки ножем поранив амстафа, щоб врятувати свою дитину

Нижня Сілезія: батько дівчинки ножем поранив амстафа, щоб врятувати свою дитину

Скандал у Валбжиху в Нижній Сілезії. Собака бійцівської породи атакував восьмирічну дівчину, батько дитини наніс поранення собаці. Власниця амстафа замість того, щоб вибачитися написала заяву в поліцію. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Інцидент стався в неділю (9 грудня)  приблизно о 19:00 вечора. Тепер цією справою живе весь Інтернет. У справі виникло багато неясностей, власниця собаки написала заяву в поліцію про напад на свого чотирилапого вихованця. Зараз ситуацію прояснює поліція. І відповідати за скоєне прийдеться хіба самій 15-річній власниці амстафа, оскільки її собака напав на малу дитину.

Фотографії пораненої тварини з’явилися в Інтернеті в неділю ввечері. Неповнолітня власниця собаки стверджувала, що невідомий напав на її собаку з пляшкою і втік. Почався пошук «нападника».

Чоловік, який поранив тварину прийшов сам у відділок поліції та розповів свою версію події. Розшукуваний “нападник” прийшов в поліцію у понеділок, 10 грудня, і пояснив, що собака кинулася на його восьмирічну доньку, схопила її за передпліччя і тягнула по тротуару. Саме тому він вийняв з кишені ручний ніж і наніс агресивному амстафу удар в голову. Оскільки тварина не відпустила дівчину, батько дівчинки вдарив знову.

Чоловік також повідомив поліцію, що три особи, які були з собакою, втекли після всього інциденту.

— Батько відвіз дочку до лікарні. Було встановлено, що у дівчинки є кілька відкритих ран та синяків на лівому передпліччі”, — розповідає Марцін Свєжий з поліції у Валбжиху.

З’ясувалося, що амстаф належить 15-річній дівчині. Мати неповнолітньої заявила, що недільного вечора вона вигулювала собаку з друзями. Підлітків вже допитала поліція в якості свідків.

— За фактом нанесення легких або середніх тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження. Складено протокол за порушення правил утримання собак. Так що 15-річній власниці собаки в будь-якому випадку доведеться відповідати за поведінку свого вихованця”, — пояснює Марцін Свєжий.

Сімейний суд вирішить, яке покарання отримає неповнолітня.

Джерело: Eska Wroclaw