Нижня Сілезія: хлопці 13-ти і 14-ти років жорстоко побили 50-літнього бездомного

Нижня Сілезія: хлопці 13-ти і 14-ти років жорстоко побили 50-літнього бездомного

У місцевості Сосновець троє підлітків мало не до смерті побили бездомного чоловіка. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У місцевості Сосновець троє підлітків мало не до смерті побили бездомного чоловіка. Хлопці 13-ти і 14-ти років заради розваги напали на безхатька. Били так жорстоко… чоловік лежав крові, поки його не побачили патрульні, які вчасно надали першу медичну допомогу.

Як повідомили у поліції, побитого безхатька виявили патрульні неподалік гаражного кооперативу.

“Та йому нічого не буде, а якщо й буде, то що?” – так згодом пояснювали свій вчинок.

Ніякого милосердя чи сумління, лише величезна кількість агресії. Під час рутинного контролю патрульними було виявлено чоловіка з множинними тілесними ушкодженнями.

Протягом ночі з 20 по 21 січня співробітники поліції в Сосновцю провели перевірку територію покинутих гаражів, в ході якої зауважили двох бездомних осіб. Один з них явно ховався від офіцерів. Поведінка чоловіка викликала підозру поліцейських. Вони підійшли ближче.

У 50-річного чоловіка на голові було криваве місиво. Його дихання було важким. Було очевидно, що з людиною щось не так. Під час розмови з офіцерами бездомний визнав, що на нього напали троє підлітків. За описом нападники були дуже молоді.

За словами потерпілого за кілька годин до того, як прийшли офіцери поліції, на нього напала група підлітків в тому самому місці, де він знаходиться. — Несподівано неповнолітні почали бити 50-річного бездомного, при цьому наносили удари зі всієї сили по всьому тілу. В результаті завданих ударів безхатько отримав численні забої голови і мав проблеми з диханням. Патрульні надали чоловіку першу медичну допомогу і викликали швидку, фельдшери констатували в потерплого також переломи ребер і розрив в легенях,” — повідомляють в поліції.

Зловмисники вкрали алкоголь і сигарети від бездомних. Завдяки швидкій акції поліції було встановлено особи агресорів. Це … два 14-річні і один 13-річний підлітки. Відповідно до Закону про провадження у справах неповнолітніх, сімейний суд у Сосновці вирішить подальшу долю затриманих.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за відповідними статтями (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу Польщі. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.