Нижня Сілезія: молодий чоловік вбив двох жінок і покінчив життя самогубством
фото ілюстраційне

Нижня Сілезія: молодий чоловік вбив двох жінок і покінчив життя самогубством

Молодий чоловік вбив двох жінок і покінчив життя самогубством. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

В середу, 16/01/2019 близько 16:00 рятувальна служба отримала інформацію про тіла трьох осіб в одному з житлових будинків у Лутомі-Гурній в Нижній Сілезії. Як пізніше з’ясувалося, жінки загинули від ножових поранень, а чоловік внаслідок удушення.

Вроцлавська поліція під наглядом прокуратури Свідниці проводить розслідування в резонансному вбивстві.

Місцевий мешканець Лутомі-Гурній (Lutomi Górnej), що недалеко Свідниці за допомогою ножа вбив свою матір, молоду жінку, а потім покінчив життя самогубством. З розмов з сусідами стало відомо, що йому було близько 21 року. Шокуюче відкриття тіла бабусі, дядька і 40-річної партнерки 21-річного чоловіка зробив підліток, який повернувся додому зі школи. Вбивця-самогубець два дні тому приїхав до Лутомі з Познані, де офіційно працював.

Обставини інциденту і чи дійсно маємо ми справу з самогубством визначатимуть слідчі.

Як попередньої інформації від представника прокуратури у Свідниці Марека Русина відомо, що 21-річний чоловік убив двох жінок (у віці 56 і 40 років), після чого покінчив життя самогубством. Слідчі розслідують справу у двох напрямках: вбивство з особливою жорстокістю і розширене самогубство.

Обидві жертви мали численні поранення і порізи, найімовірніше, завдані ножем в область живота, обличчя, голови та шиї. 21-річного вбивцю знайшли повішеного обок. Перші слухання в справі вже відбулися. Інструмент злочину вилучено і зафіксовано серед речових доказів.

— Кров усіх жертв буде зібрана для тестування на вміст психотропних препаратів і алкоголю. Характер і кількість травм може свідчити про те, що чоловік перебував у стані інтенсивного хвилювання. Сьогодні, ми також підтвердимо тожсамість 40-річної жінки, її одяг буде показаний сім’ї. Причини смерті встановить розтин”, — каже Марек Русин з прокуратури.

За попередніми висновками, 21-річний юнак раніше не був караний. Мотив вбивства невідомий.