Нижня Силезія: жінка попросила чоловіка покарати офіцера поліції

Нижня Силезія: жінка попросила чоловіка покарати офіцера поліції

Співробітники поліції з Зеленої Гури (Zielonej Góry) в Нижній Сілезії затримали чоловіка, який напав і побив поліцейську після чергування. Разом з ним було заарештовано жінку, що супроводжувала нападника під час інциденту. Парочка закоханих вже почули звинувачення в нанесенні тілесних пошкоджень офіцеру поліції. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У суботу ввечері черговий офіцер міської поліції в місцевості Зелена Гура отримав телефонний дзвінок від однієї з офіцерів, яка повідомив, що на неї напав невідомий і жорстоко побив — завдавав удари ногами, після чого намагався викрасти гаманець.

Офіцери поліції швидко знайшли записи з камер моніторингу, нападниками виявилися дві особи — жінка і чоловік, які довший час переслідували офіцера поліції. Швидше за все, вони чекали зручного моменту, коли на вулиці не буде перехожих.

Зі слів потерпілої поліцейської виявилося, що на неї напали, коли вона увійшла в бічну вулицю. Як стверджує офіцер поліції, чоловік штовхнув її в спину, і коли вона впала, почав бити ногами по всьому тілу — навіть по обличчю, одночасно намагався вирвати гаманець.

Нападників — чоловіка і жінку було добре зафіксовано на камерах моніторингу. Їх неодноразово затримували раніше за різні злочини та правопорушення.

Як встановило слідство, жінка була ініціатором нападу, тому що в минулому офіцер поліції допитувала її, а затримана чекала відповідного моменту, щоб помститися.

З допиту підозрюваних з’ясувалося, що, коли затримана побачила на вулиці знайому поліцейську, вирішила переконати чоловіка пограбувати її.

Під час розгляду справи співробітники поліції встановили, що злочинна пара також мала на своєму рахунку й інші злочини. Кілька днів раніше вони викрали ноутбук, іншого разу сумку в жінки, що сиділа лавці, а також міський велосипед.

Співробітники поліції зібрали та забезпечили докази у справі, завдяки чому пред’явили затриманим звинувачення у спробі пограбування, а також порушення недоторканності державного службовця. За ці злочини Кримінальний кодекс РП передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 12 років.