Новина від Allegro: 365 посилок на рік безкоштовно
https://images.cdnyavp.pl/images/articles/5733b21402cf7bac20c88632cf658be9b143ae05.jpg

Новина від Allegro: 365 посилок на рік безкоштовно

Лідер інтернет-продажів в Польщі платформа Allegro вводить абонемент на безкоштовну доставку посилок. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Лідер інтернет-продажів в Польщі платформа Allegro вводить абонемент на безкоштовну доставку посилок. Послуга буде називатися Allegro Smart! За фіксованою ціною 49 злотих покупець зможе отримати до 365 посилок на рік безкоштовно.
Про це повідомляє YAVP.PL з посиланням на прес-реліз компанії.
Аукціон Allegro вводить підписку на доставку посилок. За фіксованою ціною 49 злотих покупець зможе отримати до 365 посилок в рік безкоштовно.
За задумом менеджменту Allegro витрати на абонемент окупляться вже після 6-8 придбань, зроблених через інтернет-платформу. Президент Allegro Франсуа Найт висловив надію, що подібний крок буде сприяти збільшенню продажів компанії: «Уже сьогодні клієнти і так купують на Allegro дуже часто. Сподіваюся, завдяки Allegro Smart! ми зможемо заохотити їх до ще більш частих покупок».
Screen shot, allegro.pl allegro.pl/pomoc

Потрібно буде самостійно в найближчому пункті, яких, за заявою компанії, по цілій Польщі налічується близько 15 тисяч. Серед них офіси Poczta Polska, кіоски Ruch, станції Orlen і мережеві магазини Żabka – Freshmarket.

Однак, нововведення підійде не всім. Під дію абонемента потраплятимуть тільки товари за ціною вище 40 злотих від одного продавця. Тому, якщо хтось хоче купити невеликий предмет за кілька злотих, для нього чи неї підписка втратить свою актуальність. Очевидно, що обмеження пересилання в рамках акції будуть стосуватися габаритних товарів. Відомо, що найбільші посилки не можуть перевищувати розміри 41 на 38 на 64 см.

Повернення товару буде здійснюватися безкоштовно. Послуга Allegro Smart! також передбачає 30-денний випробувальний період.