Об’єднання мусульман Польщі видало календар, в якому назвало Крим російським
Приінт-скрін зі сторінки Об’єднання мусульман Польщі Print screen z http://mzr.pl/kalendarz-2021/?fbclid=IwAR052OCxvywmJ5d6UgDfqStRZDulI27LbCjh-zkx81OrbXItr5eZIB_m9b4 Dostęp: 01/12/2020, 13:30

Об’єднання мусульман Польщі видало календар, в якому назвало Крим російським

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив член виконавчого комітету Всесвітнього конгресу кримських татар Недім Усеінов. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Польська релігійна організація Об’єднання мусульман Польщі видало календар із зображеннями чотирьох кримських мечетей, зазначаючи український півострів Крим як частину Російської Федерації.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив член виконавчого комітету Всесвітнього конгресу кримських татар Недім Усеінов.

«Мусульманське релігійне об’єднання у Республіці Польща видало календар, в якому мечеті а території Криму позначені як частини Російської Федерації. Я щиро сподіваюся, що це ненавмисний вчинок, вчинок непоінформованого редактора, який видавець, діючи у поспіху, просто не помітив. Тому прошу про пояснення, інакше муситиму широко повідомити про цю справу в Україні», – написав Усеінов.

Свої питання Надім Усеінов адресував Вищий мусульманській колегії у Польщі.

Facebook/А.М.

https://www.facebook.com/nedimuseinov/posts/4756637861076382