Обстріляно автобус поблизу Кракова. Водій і пасажири дивом уникнули смерті! (фото)

Обстріляно автобус поблизу Кракова. Водій і пасажири дивом уникнули смерті! (фото)

Шокуючий звіт поліцейських з Малопольщі: у понеділок, 25 березня, прибл. о 19:00 черговий офіцер поліцейської дільниці в м. Забєжув (Zabierzow) отримав повідомлення, що невідомий злочинець вистрілив з пневматичної гвинтівки в громадський автобус, котрий перевозив пасажирів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Один постріл вцілив у вікно бічних дверей, куля пролетіла прямо над головою водія, що створило реальну загрозу для його життя.

Офіцери поліції негайно прибули на місце інциденту. Слідчі перевірили пошкоджений автобус, під час перевірки було вилучено дві металеві кульки, а також співробітники поліції провели заходи, спрямовані на встановлення та захоплення злочинця.

Того ж дня було заарештовано 17-річного мешканця гміни Лішки (Liszki) підозрюваного у стрілянині. Під час обшуку будинку підозрюваного поліція виявила повітряний пістолет „ASG”, металеві кульки і контейнери з газом.

Подальші слідчі дії показали, що постріли були вчинені з балкона, з місця проживання підозрюваного. Чоловік був затриманий і потрапив до арешту.

27 березня цього року затриманий почув звинувачення у знищенні майна та спричинення загрози для життя водія автобуса.

Підозрюваний пояснив, що хотів випробувати нову покупку, і не навмисно поцілив у зустрічний автобус. Безвідповідальна поведінка, яка могла навіть призвести до втрати життя іншої людини, обійдеться 17-річному юнакові в 5 років ув’язнення. Крім того, це був не перший його конфлікт із законом, раніше він вже був затриманий за правопорушення пов’язане із наркотиками.