Охоронець в Богатині «підігрів» свій пістолет в мікрохвильовці

Охоронець в Богатині «підігрів» свій пістолет в мікрохвильовці

Один з нижньосілезьких охоронців вирішив провести “цікавий” експеримент — він поклав свою службову зброю і два магазини у мікрохвильовку і увімкнув її на повну потужність. Два патрони вибухнули. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як повідомляє місцева поліція, випадок стався 10 березня в одній із місцевих фірм у Богатині, що у нижній Сілезії. Лише сьогодні, 16 березня, 36-річному охоронцю озвучили офіційне звинувачення у наражанні особи на небезпеку втрати життя або серйозної шкоди здоров’ю та порушення положень Закону про озброєння та боєприпаси.

Наразі поліція не розголошує всіх деталей справи. Відомо лише те, що чоловік самостійно поклав свій пістолет і набої у мікрохвильовку на робочому місці. Проте хто увімкнув прилад і для чого це було зроблено — наразі невідомо. Внаслідок нагрівання зброя вибухнула, разом з нею — два патрони. На щастя, жодна особа не постраждала.

Співробітники поліції однак запримітили, що 39-річний чоловік поводить себе в ході слідства не зовсім адекватно, тому медики взяли у нього кров для проведення аналізів на вміст в організмі наркотичних речовин.