Ополе: патрульні затримали чоловіка, що намагався зґвалтувати в магазині одну з працівниць
http://podiji.ko.net.ua/wp-content/uploads/2017/04/58eb32009b451-proisshestviya-1-v-sochi-zaderzhali-udachlivogo-vora-1-0-e1491824544817.jpeg

Ополе: патрульні затримали чоловіка, що намагався зґвалтувати в магазині одну з працівниць

Потерпіла написала заяву, тепер збоченцю за спробу гвалту загрожує 12 років ув’язнення. 3 липня у одному з продуктових магазинів у центрі Ополе чоловік намагався зґвалтувати 25-річну жінку — продавця. Його затримала поліція. Про це повіцдомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

За інформацією прес-служби місцевої патрульної поліції, близько 7 години ранку невідомий зайшов за жінкою в магазин і пропонував їй «послуги інтимного характеру». Потім вимагав близькості одразу на робочому місці потерпілої.

40-річний чоловік увійшов і накинувся на продавця, та почав торкатися до неї. Жіночі крики перелякали перехожих, які і викликали поліцію. Чоловік втік з крамниці. Того ж дня поліцейські і затримали збоченця. Чоловік почув звинувачення. Зловмисником виявився 40-річний житель Свентокшиського воєводства (województwa świętokrzyskiego.). Невідомо, з якою метою він зупинився в Ополе.

«Інспектори побачили чоловіка, який різко побіг у напрямку під’їзду. Патрульні обстежили територію і виявили у підвальному приміщенні цього чоловіка. Заявниця розповіла патрульним, що невідомий намагався її зґвалтувати, роздягав і розпускав руки до інтимних місць», ‒ розповіли деталі затримання у патрульній поліції.

Потерпіла написала на кривдника заяву. Незабаром відбудеться судове засідання.

Після того, як 40-річний зловмисник був затриманий, його обстежили алкотестом. Тест показав, що в організмі затриманого є майже 2 проміле алкоголю. Інцидент стався у вівторок, 3 липня о 7 ранку. Чоловік почув звинувачення у спробі насильницького примусу до статевого акту. 40-річний чоловік визнав себе винним. Тепер йому загрожує позбавлення волі, терміном до 12 років.

Джерело: materiały policyjne